Ştiri

Beauvais, France

Noua unitate de asamblare a cabinelor şi-a început activitatea

Data de 19 noiembrie a însemnat un prilej de celebrare a inaugurării oficiale a noii unităţi Massey Ferguson dedicate producţiei de cabine în a doua locaţie recent achiziţionată din Beauvais, Franţa.

O dată de bun augur care marchează exact 56 de ani de la debutul faimoasei mărci sub forma a trei triunghiuri Massey Ferguson.

„Acest fascinant proiect – pe care l-am numit Beauvais 2 – a însemnat investiţii în valoare de 20 de milioane USD (15,5 milioane EUR) şi reprezintă o continuare a programului nostru menit să confere niveluri tot mai mari de productivitate, eficienţă şi calitate locaţiei noastre din Beauvais”, a declarat Richard Markwell, Preşedinte-Director general al AGCO S.A. şi Vicepreşedinte şi Director general al Massey Ferguson EAME. Printre oaspeţii prezenţi la ceremonia de inaugurare s-au numărat Martin Richenhagen, Preşedinte şi Director general executiv al AGCO, Dr. Rob Smith, Vicepreşedinte senior, Manager general al AGCO EAME, alături de conducerea unităţii din Beauvais şi demnitari locali.

Finalizat la timp, încadrat în buget şi administrat 100% de personalul din Beauvais, noul complex extinde suprafaţa disponibilă de producţie cu 25%, la care se adaugă investiţii de 250 de milioane EUR în noi echipamente şi cercetare-dezvoltare în ultimii cinci ani. Locaţia adăposteşte şi noul Centru Internaţional Massey Ferguson de Training în Vânzări.

„Calitatea, performanţa şi fiabilitatea noii game Massey Ferguson este cu adevărat reprezentativă pentru o marcă globală,” a adăugat Martin Richenhagen. „Massey Ferguson continuă să meargă înainte cu o vigoare şi vitalitate reflectate în întreaga Companie, iar fondatorii săi ar fi mândri să vadă acest lucru. Ca marcă globală a AGCO, Massey Ferguson a deţinut un rol important în asigurarea poziţiei AGCO ca unul dintre liderii mondiali în producţia şi distribuţia de utilaje agricole, cu cea mai rapidă creştere – de departe.”