Ştiri

Utilajele Massey Ferguson adună mai multe premii majore

Utilajele agricole Massey Ferguson au fost premiate la AGROmashExpo din Ungaria şi la Târgul Internaţional Polagra-Premiery din Polonia.

Tractorul MF 5611 şi semănătoarea pe rânduri MF 9812 au fost ambele recompensate cu premii internaţionale importante – premiile Premium la AGROmashExpo din Budapesta, cea mai mare expoziţie agricolă din Ungaria. Tractorul MF 5612 a câştigat mult dorita Medalie de Aur la Târgul Polagra-Premiery de la Poznań, care în acest an a atras peste 40 000 de vizitatori.

Cu ocazia decernării premiilor, juriul din Budapesta a afirmat că MF 5611 se bucură de un mare succes în Ungaria, îndeosebi datorită sistemului său AutoDrive, transmisiei Dyna şi motorului AGCO POWER. Utilajul de plantat MF 9812 a fost lăudat pentru acurateţea în plantare, construcţia robustă şi lăţimea îngustă de transport.

În Polonia, Medalia de Aur este acordată produselor moderne şi inovatoare, fabricate prin tehnologii de ultimă generaţie. Juriul a fost prezidat de prof. dr. Grzegorz Skrzypczak, rectorul Universităţii de Ştiinţe ale Vieţii din Poznań.

„Suntem extrem de încântaţi de aceste trei premii care reprezintă o mărturie în plus a faptului că MF le oferă fermierilor utilajele simple în utilizare şi fiabile de care au nevoie pentru culturile lor, peste tot în lume”, a declarat Campbell Scott, director de Sales Engineering şi Brand Development în cadrul Massey Ferguson.