Ştiri

Actualizări majore pentru AgCommand® - instrumentul de gestionare a flotei de vehicule

AGCO a lansat mai multe actualizări importante pentru AgCommand, instrumentul său lider în domeniu pentru gestionarea flotei de vehicule agricole, disponibil pentru utilajele Massey Ferguson.

Actualizările vor optimiza capacităţile de transmisie wireless a datelor pentru clienţi şi vor îmbunătăţi oportunităţile dealerilor în materie de servicii pentru clienţi, ceea ce va duce la economii de timp pentru clienţi şi dealeri şi o mai mare vizibilitate a operaţiunilor agricole.

O componentă-cheie a noii strategii tehnologice globale a AGCO - FuseTM Technologies, AgCommand este instrumentul global AGCO de telematică şi gestionare a activelor. Acesta oferă o gestionare completă a flotei de vehicule cu rapoarte de performanţă pentru utilaje, comunicaţii wireless, recuperare în caz de furt şi o aplicaţie web pentru un acces uşor la date, precum şi aplicaţii mobile pentru iPad® şi iPhone®. AgCommand ajută la conectarea flotelor mixte de vehicule pentru operaţiuni de orice amploare.

Actualizările majore includ:
• Îmbunătăţiri ale funcţionalităţii gestionării utilajelor care permit clienţilor să „ascundă” utilajele parcate şi operatorilor mari să facă operaţiunea lor vizibilă mai multor dealeri. Dealerii pot urmări cu uşurinţă transferul de proprietate pentru utilajele revândute.
• Noi caracteristici ale aplicaţiei pe mobil - incluzând rapoarte istorice mai detaliate, vizualizare şi navigare îmbunătăţite ale hărţilor, prognoză meteo şi un acces mai bun al dealerilor la tabloul de bord al AgCommand, care le va oferi acestora posibilitatea de a primi indicaţii pas cu pas pentru localizarea utilajului unui client.
• Îmbunătăţiri şi adăugări în materie de rapoarte - incluzând un nou raport pentru a vedea orele de funcţionare ale unui utilaj în funcţie de dată şi capacităţi îmbunătăţite de căutare în cadrul rapoartelor

Pentru mai multe informaţii despre AgCommand şi Fuse Technologies, strategia AGCO pentru o agricultură de precizie conectată, vizitaţi www.agcotechnologies.com.