Date importante

Key Facts

PRODUCŢIE: TRACTOARE

Bine aţi venit la uzina noastră din Beauvais, cel mai modern centru de producţie a tractoarelor din Franţa. Peste 900.000 de tractoare au fost construite aici, iar aproape 85% din producţie este exportată în 140 de ţări din întreaga lume.

Adresa:
AGCO SA
Z.A. No: 41 Avenue Blaise Pascal
BP 60307
60026 Beauvais
Franţa

Tel.: + 33 3 44 11 33 33

Turul fabricii

Daţi clic pe clădirea pe care doriţi să o vizitaţi

Liniile de asamblare a tractoarelor

Toate tractoarele din gama 85 CP-400CP sunt asamblate pe aceeaşi linie de asamblare cu o capacitate zilnică maximă de 100 de tractoare, în funcţie de comenzile din partea clienţilor finali.

De la inaugurarea sa în 1960, fabrica a produs în medie peste 17 000 de tractoare anual. Pe porţile fabricii iese un tractor la fiecare 5 minute, iar 80% din producţie este exportată în întreaga lume. Echipele noastre se străduiesc constant să asigure o calitate ireproşabilă. În fiecare etapă de producţie şi testare, fiecare tractor este verificat şi certificat de un operator.

Tractor assembly linesTractor assembly lines

Centrul Tehnologic

Fiecare vizitator îşi începe turul în Centrul Tehnologic MF de la Beauvais. Aici sunt expuse de la primul tractor dotat cu celebrul sistem de ridicător hidraulic în 3 puncte până la cele mai recente tractoare echipate cu tehnologie de ultimă generaţie. Vizitatorii pot admira, de asemenea, ultimele produse MF de ghidare şi telemetrie.

Centrul include un auditoriu modern pentru proiecţia de materiale video şi prezentări. În cadrul magazinului cu „trei triunghiuri”, vizitatorii pot cumpăra diverse articole purtând marca MF, cum ar fi jucării, machete şi îmbrăcăminte.

Technology CentreTechnology Centre

Departamentul de Inginerie

Centrul de Inginerie MF de la Beauvais dispune de peste 300 de specialişti foarte bine pregătiţi. Talentul, competenţele şi expertiza combinată a tuturor acestor ingineri alcătuiesc o echipă dedicată şi devotată în întregime valorilor MF de excelenţă în design. Ingenuitatea acestor specialişti perpetuează tradiţia renumită de inovare a MF în conceperea de tractoare noi.

Inginerii Massey Ferguson continuă să-şi depăşească limitele prin concepte premiate.

Factory 1

Producţia de transmisii

Toate transmisiile Dyna-4 şi Dyna-6 sunt concepute, fabricate şi asamblate la unitatea din Beauvais, care are o capacitate zilnică de producţie de până la 130 de transmisii. Dyna-4 şi Dyna-6 sunt montate pe tractoarele MF din gama 85 CP-280 CP, care include seriile MF5600, MF6600 şi MF7600. Toate acţionările principale şi toţi arborii de transmisie sunt fabricaţi cu ajutorul a cca. 180 de utilaje, operaţiunile majore incluzând strunjirea, tratarea termică şi rectificarea suprafeţelor.

17 000 de tone de carcase sunt fabricate şi două linii de asamblare sunt dedicate punţilor spate şi cutiilor de viteze.

Operatorii şi controlorii verifică cu stricteţe conformitatea producţiei în fiecare etapă.

factory 1Factory 1Factory 1 Factory 1

Liniile de asamblare a cabinelor

Inaugurată la 19 noiembrie 2013, cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a mărcii Massey Ferguson, unitatea Beauvais 2 reprezintă cel mai mare proiect de investiţii pentru AGCO MF Beauvais din ultimii ani. Această nouă unitate constituie o referinţă în termeni de producţie, flux logistic, staţii de lucru şi calitate.

Destinată asamblării cabinelor pentru tractoarele fabricate în cadrul unităţii principale, 150 de angajaţi se ocupă de asamblare în conformitate cu standardele de calitate Massey Ferguson.

Linia are o capacitate zilnică maximă de 100 de cabine, acestea fiind disponibile cu trei niveluri de specificaţii - Essential, Efficient şi Exclusive - pentru ca tractoarele să fie astfel adaptate exigenţelor şi bugetelor specifice ale fiecărui client.

Unitatea găzduieşte, de asemenea, un centru internaţional de formare pentru echipele de vânzări ale Massey Ferguson.

Cab assembly linesCab Assembly LinesCab assembly lines Cab assembly lines

Beauvais Experience Factory Tours

Perspective pentru viitor

Fabrica Massey Ferguson de la Beauvais este pe deplin dedicată pentru a răspunde exigenţelor în continuă creştere ale agricultorilor din întreaga lume. Aceasta este cea mai mare unitate AGCO de producţie a tractoarelor din Europa şi este cea mai mare fabrică de acest tip din Franţa.

Centrul de Excelenţă este azi alcătuit din două unităţi care se întind pe o suprafaţă totală de peste 30 ha, la nord de Paris. Aceste unităţi au beneficiat de investiţii masive în tehnologii de fabricaţie, instrumente, concepţie şi eficienţă. Creşterea numărului de angajaţi şi consolidarea expertizei acestora permit realizarea unei producţii de până la 20 000 de tractoare anual.

Marion Jame - Visitor Experience Manager

Broşuri

Găsiţi un dealer

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs? Găsiţi şi luaţi legătura acum cu cel mai apropiat dealer.

Ca alternativă, puteţi recurge la funcţia Localizare dealeri pentru a căuta în funcţie de numele dealer-ului.