Arable

Exploataţii de teren arabil

Pentru exploataţii de teren arabil mai productive şi mai eficiente.

Produsele Massey Ferguson, de la tractoare puternice la combine de recoltat care oferă atât randament, cât şi calitate, folosesc tehnologii de ultimă generaţie pentru a ajuta cultivatorii de terenuri arabile să obţină maximum posibil de la culturile lor, gestionând volumul de lucru şi folosind datele adunate pentru beneficii maxime.

TRACTOARE

Cea mai vastă gamă de tractoare pentru exploataţii de toate tipurile şi dimensiunile.

Tractoarele Massey Ferguson vă oferă performanţă, confort şi o calitate fără compromis.

Motoare eficiente şi fiabile bazate pe ultimele tehnologii lucrează cu transmisii rafinate, dar uşor de utilizat, pentru a răspunde nevoilor agricultorilor şi a pentru a profita la maximum de o gamă largă de unelte, menţinând, în acelaşi timp, costurile de exploatare la un nivel minim.

COMBINE DE RECOLTAT

Obţineţi mai mult de la fiecare recoltă cu tehnologia inovatoare şi extrem de eficientă oferită de Massey Ferguson.

Aflată în avangarda tehnologiei combinelor de recoltat, de la hederul PowerFlow la echipamentele de ultimă generaţie pentru agricultura de precizie, gama Massey Ferguson include modele cu puteri între 185 şi 647 CP.

Aveţi la dispoziţie combine cu sistem convențional cu căișori sau cu flux axial, pentru orice culturi şi condiţii.

PRESE DE BALOTAT

Soluţii de balotare pentru toate culturile şi nevoile, de la mici exploataţii de creştere a animalelor la generarea de energie.

Prese de balotat Massey Ferguson pentru baloţi convenţionali, rotunzi şi paralelipipedici mari proiectate să reziste şi concepute să includă maximum de material în fiecare balot pentru a facilita manipularea, depozitarea şi utilizarea.

MANIPULAREA MATERIALELOR

Fie că folosiţi încărcătoare pentru tractoare sau încărcătoare telescopice Massey Ferguson, beneficiaţi de o versatilitate şi o uşurinţă în utilizare inegalabile.

Încărcătoarele pentru tractoare Massey Ferguson sunt concepute special pentru acestea şi sunt complet integrabile la tractor pentru a păstra o versatilitate optimă, iar manipulatorul telescopic MF9000 vă oferă o soluţie specializată de manipulare a materialelor, concepută cu gândul la operator.