PRODUCTION: COMBINE DE RECOLTAT

Unitatea de producţie de la Breganze are o istorie îndelungată. Aceasta produce echipamente şi utilaje agricole încă din 1873, rădăcinile sale fiind fondate pe satisfacţia clienţilor, cercetare, inovare şi calitate.

Tocmai această experienţă, alături de reputaţia sa, a atras atenţia AGCO Corporation încă din 2004, iar în 2011 a dus la finalizarea achiziţiei fabricii. De atunci, AGCO şi-a concentrat întreaga producţie europeană de combine de recoltat la unitatea din Breganze, aceasta devenind o locaţie strategică pentru operaţiunile europene ale AGCO în materie de recoltare.

Identificându-se pe deplin cu valorile de inginerie şi know-how-ul de producţie, expertiza organizaţională şi cultura tehnologică a fabricii de la Breganze, AGCO a conceput-o ca parte integrantă a strategiei sale globale menite să ofere soluţii complete de mecanizare agricolă.

Acreditare de calitate: REG. N. 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adresa:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI) Italia
Tel: +39 (0) 445 385311
Email: infobreganze@agcocorp.com

Date-cheie despre Breganze

breganze-Keyfacts-1-RO

Breganze - planul de amenajare

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

În interiorul fabricii, AGCO Production System este folosit conform teoriei lean manufacturing.

Conceptul de bază al teoriei lean production constă în urmărirea constantă a eliminării tuturor acelor aspecte ale procesului de producție care nu oferă nicio valoare adăugată din perspectiva clientului, pentru a permite o mai mare eficiență, eficacitate și rentabilitate.


Mesaj din partea vicepreşedintelui-manager general


Francesco Quaranta,
vicepreşedinte şi manager general de Global de recoltă - Presedinte & CEO AGCO S.p.A.


„Este important ca vizitatorii şi clienţii noştri să aibă ocazia de a trăi o experienţă unică de vizitare, de a vedea cu proprii lor ochi grija şi calitatea din tot ceea ce facem – până la cele mai mici detalii, de la fabricarea combinelor de recoltat la primirea celor care ne vizitează. Acum, acest lucru este posibil graţie unei structuri de nivel înalt cum este AgriDome”

Formular pentru vizitatori