Ştiri

Combina MF IDEAL – Mașina Anului

Noua combină IDEAL de la Massey Ferguson primește două premii de top la Mașina Anului de la Agritechnica!

Foarte aproape să primeasca medalia de argint DLG Agritechnica pentru Inovație, combina IDEAL de la Massey Ferguson a câștigat un premiu prestigios la Mașina Anului precum și mult râvnitul Premiu pentru Votul Public.

“AGCO este foarte mândră de toate brandurile sale, și de toate premiile pe care echipa noastra le-a primit,” spune Dr. Rob Smith, Vice Președinte Senior și Director General Europa și Orientul Mijlociu, AGCO.

Vorbind în cadrul ceremoniei de premiere de la târgul Agritechnica din Hanovra în data de 14 noiembrie, acesta a adăugat:

“Fiecare premiu în sine este foarte important, dar noi suntem deosebit de mândri de premiul pentru votul public. Nu numai că jurnaliștii experți au recunoscut dezvoltarea excepțională a combinei, dar și cea mai mare parte a celor 50.000 de voturi exprimate de către fermieri, utilizatori și fani s-a îndreptat către combina Ideal".

Thierry Lhotte, Vice Președinte și Director General Massey Ferguson, a spus:

“Toată lumea de la Massey Ferguson este extrem de onorată că MF a primit aceste premii prestigioase pentru combina IDEAL. Această gamă nouă de combine este o schimbare de-a dreptul revoluționară ce propulsează Massey Ferguson direct în fruntea segmentului combinelor de recoltare.”

MF IDEAL a obținut premiul de top la categoria Combine de recoltat, în cadrul competiției Mașina Anului, care este judecată de un juriu internațional de jurnaliști agricoli din revistele europene de comerț și este organizată de editura germană DLV.

IDEAL de la Massey Ferguson este o gamă complet nouă de combine de recoltat de înaltă performanță, concepută plecând de la nevoile și cerințele preluate direct de la fermieri și operatori din întreaga lume. Gama stabilește noi niveluri de eficiență în domeniu și include trei modele de la 451 la 647 CP concentrate ferm pe obținerea unor câștiguri semnificative în productivitate și volumul producției.

"Cu cel mai mare buncăr de cereale disponibil pe piața europeană, cea mai rapidă rată de descărcare și cea mai mare suprafață de treier, este interesant să vedem încă un premiu de top prin care sunt recunoscute noile caracteristici excepționale de pe MF IDEAL", spune Adam Sherriff , Manager Market Development Recoltare Massey Ferguson.

Aflați mai multe