Livestock

Creşterea animalelor

De la distribuirea hranei la scoaterea gunoiului de grajd, noi vă oferim soluţii.

Gama de tractoare Massey Ferguson vă oferă utilajele perfecte fie că este vorba de curţi strâmte sau păşuni întinse. Presele eficiente de balotat vă aduc furajele acasă, iar echipamentele de încărcare fac faţă cu uşurinţă celor mai solicitante sarcini de manipulare a materialelor.

TRACTOARE

Cea mai vastă gamă de tractoare pentru exploataţii de toate tipurile şi dimensiunile.

Tractoarele Massey Ferguson vă oferă performanţă, confort şi o calitate fără compromis.

Motoare eficiente şi fiabile bazate pe ultimele tehnologii lucrează cu transmisii rafinate, dar uşor de utilizat, pentru a răspunde nevoilor agricultorilor şi a pentru a profita la maximum de o gamă largă de unelte, menţinând, în acelaşi timp, costurile de exploatare la un nivel minim.

MANIPULAREA MATERIALELOR

Fie că folosiţi încărcătoare pentru tractoare sau încărcătoare telescopice Massey Ferguson, beneficiaţi de o versatilitate şi o uşurinţă în utilizare inegalabile.

Încărcătoarele pentru tractoare Massey Ferguson sunt concepute special pentru acestea şi sunt complet integrabile la tractor pentru a păstra o versatilitate optimă, iar manipulatorul telescopic MF9000 vă oferă o soluţie specializată de manipulare a materialelor, concepută cu gândul la operator.