Garanții

3 ani garanție* pentru toate modelele noi MF!

Fie că este vorba de polivalentul MF 5700 S, cel mai puternic motor cu 4 cilindri al seriei MF 6700 S, noul MF 7700 S sau de modelul de vârf
MF 8700 S, toate modelele noi Massey Ferguson S-Effect se bucură de 1 + 2 ani de conducere fără griji.

Această ofertă reflectă înalta încredere a firmei Austro Diesel GmbH în calitatea produselor sale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați partenerul dumneavoastră autorizat Massey Ferguson.

 

Notă: În principiu, toate componentele utilajelor sunt acoperite, inclusiv garniturile, scurgerile de ulei etc. (în conformitate cu garanția de bază a producătorului). Excluse sunt doar acele părți care sunt în general excluse. Orice componente care sunt înlocuite pe utilaj în afara orelor normale de funcționare indicate de Massey Ferguson nu sunt acoperite.

*Garanția de până la 3 ani în total și maxim 1200 ore de funcționare pe an sau 3600 ore de funcționare pe parcursul a 3 ani se sfârșește dacă perioada de timp stabilită a expirat sau orele de funcționare maxime au fost depășite, sau în funcție de care dintre acestea se atinge prima oară. Angajamentul anual de service are loc obligatoriu într-un service autorizat Massey Ferguson cu folosirea exclusivă a pieselor originale Massey Ferguson. Angajamentul de întreținere periodic conform manualului de utilizare se află la beneficiarul garanției. Aport propriu în cazul unei defecțiuni 300,00 Eur. La schimbarea unităților de reparație „motor și transmisie” deducerea pe an este de 10%, totuși maxim 50%, începând cu a 13-a lună a protecției de garanție pentru utilajul defect în cauză. Promoție valabilă în limita disponibilității.

Broşură

Aflați mai multe despre acest produs descărcând broșura aferentă din lista de mai jos.

Găsiţi un dealer

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs? Găsiţi şi luaţi legătura acum cu cel mai apropiat dealer.

Ca alternativă, puteţi recurge la funcţia Localizare dealeri pentru a căuta în funcţie de numele dealer-ului.