Ştiri

Modelele de cabină Massey Ferguson Global Series urmează a fi construite în Beauvais

După lansarea cu succes a tractoarelor sale revoluţionare din seria globală MF Global Series, Massey Ferguson a anunţat că versiunile cu cabină ale seriei MF 4700 vor fi produse la unitatea de fabricaţie AGCO de la Beauvais, în Franţa.

Producţia noilor modele de cabină Global Series aduce suplimentarea potenţialului anual al fabricii din Beauvais cu încă 2 500 de tractoare suplimentare. Fabrica produce în prezent tractoare din seriile MF 5600, MF 6600, MF 7700 şi MF 8700 între 80 CP şi 400 CP, iar producţia medie anuală este actualmente de circa 16 500 de unităţi.

„Modelul de cabină este aşteptat cu mare interes de reţeaua noastră europeană de distribuţie,” a declaratThierry Lhotte, vicepreşedinte de Marketing al Massey Ferguson pentru Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. „Am avut multe solicitări din partea clienţilor, care ne cereau mai multe informaţii. Acest lucru ne conferă încredere că putem atinge ţinta anuală de producţie de 2 500 de tractoare suplimentare pentru fabrica de la Beauvais. Acest produs vine să satisfacă nevoia încă neacoperită a unui segment al pieţei şi ar urma să contribuie la o creştere netă a cotei de piaţă a brand-ului nostru.”

„Modelul de cabină este aşteptat cu mare interes de reţeaua noastră europeană de distribuţie”