Imprimare

Editor:
AGCO S.A.S., MF EME Sales & Marketing

Director și Editor:
Thierry Lhotte

 

Adresă:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Telefon: +33 3 44 11 33 33
Fax: +33 3 44 11 39 17
EMail: info@masseyferguson.com

 

Cod postal:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Headquarter office: 41 Avenue Blaise Pascal, 60000 Beauvais
Board or Chairman of the Supervisory Board: Thierry Lhotte, Chairman of AGCO SAS
VAT-ID: FR 73 317 358 380

 

Notificare legală
Apreciem vizita dvs. pe website-ul nostru, la fel și interesul dvs. pentru produsele noastre.

 

Proprietate intelectuală
Toate drepturile rezervate. Cu excepția cazului în care mărcile comerciale, plăcile de identificare, siglele companiei și emblemele reproduse pe acest site web sunt protejate în conformitate cu legea mărcilor pentru AGCO. Textul, imaginile, graficele, sunetul, animațiile și videoclipurile, precum și aranjarea acestora pe acest website sunt protejate de drepturi de autor. Prin urmare, nu este permisă descărcarea, reproducerea sau distribuirea site-ului web integral sau parțial. Permisă este doar reproducerea tehnică pentru navigare și reproducerile individuale de uz privat. Orice altă utilizare a conținutului acestui site web sau a mărcilor comerciale protejate de AGCO necesită acordul prealabil în scris al AGCO.

 

Act de renunțare
Acest website a fost creat cu mare atenție. Cu toate acestea, AGCO nu poate garanta exactitatea informațiilor. Orice modificări sunt rezervate. Orice răspundere pentru daunele rezultate direct sau indirect din utilizarea acestui site va fi exclusă cu excepția cazului în care se bazează pe intenția sau neglijența gravă din partea AGCO.

Dacă acest website se referă la site-uri web operate de terți, AGCO nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor de internet conectate și nu este răspunzător pentru daunele care ar putea rezulta din astfel de conținut. Toate link-urile sunt link-uri externe și sunt oferite ca ghid doar pentru vizitatori. Prin urmare, nu verificăm conținutul acestora. Aceste legături sunt supuse răspunderii furnizorului respectiv.