Ştiri

Noile combine Massey Ferguson oferă performanţe înalte şi un confort remarcabil

Noile combine de recoltat MF ACTIVA S şi MF BETA, care îşi fac debutul la salonul SIMA de la Paris, în Franţa, aduc cu ele un motor cu o putere mai mare, un confort şi control sporit al operatorului, alături de noi dotări menite să îmbunătăţească performanţele de recoltare.

„Prezentate în avanpremieră în august anul trecut, aceste noi utilaje de recoltat atrag un mare interes şi se dovedesc a fi extrem de populare în rândul exploataţiilor care caută o combină eficientă şi rentabilă care să le asigure recoltele,” a declarat Adam Sherriff, Manager de Marketing - Powered Harvesting.

MF ACTIVA S dispune acum de noua cabină Proline, special dezvoltată pentru aceste utilaje, iar operatorii au numai de câştigat de pe urma terminalului avansat TechTouch 2.

„Clienţii noi vor aprecia funcţionalităţile practice şi materialele de calitate integrate în această nouă cabină, echipată cu îndeajuns de multă tehnologie, însă nu în exces. Deşi oferă funcţionalităţi precum auto-setarea şi turaţia automată a rabatorului, nu este excesiv de complexă, ceea ce a stimulat într-adevăr vânzările,” a adăugat Adam Sherriff.

Aceste noi modele de combine MF ACTIVA S şi MF BETA, cu treierare la nivel de tambur şi contrabătător şi separare la nivel de căişori, oferă o flexibilitate remarcabilă pentru o recoltare eficientă într-o gamă largă de condiţii şi culturi europene – chiar şi pentru orez.

Acestea asigură puterea, economiile şi performanţele necesare pentru cel mai mare sector al pieţei şi oferă utilizatorilor o îmbinare fără rival între ultimele tehnologii şi un confort şi control excepţional, alături de uşurinţa în utilizare dată de designul fiabil şi necomplicat.

Toate modelele pot fi dotate cu excepţionalul heder PowerFlow, disponibil acum cu lăţimi de până la 6,8 m pentru modelele MF ACTIVA S şi de până la 7,7 m pentru combinele MF BETA.

“Prezentate în avanpremieră în august anul trecut, aceste noi utilaje de recoltat atrag un mare interes şi se dovedesc a fi extrem de populare în rândul exploataţiilor care caută o combină eficientă şi rentabilă care să le asigure recoltele”