Ştiri

Massey Ferguson dezvăluie suita de servicii de asistență pentru clienți

Massey Ferguson este determinat să lanseze o nouă suită de servicii de asistență pentru clienți, menite să faciliteze deținerea și exploatarea echipamentelor MF pentru agricultură.

Ambalat ca "Servicii MF", această suită de produse legate de servicii include finanțare, garanții extinse și service, telemetrie, tehnologii pentru agricultura de precizie și piese de schimb originale.

"Scopul nostru principal este de a face ca mașinile noastre agricole să fie cele mai accesibile și adaptabile pentru agricultorii și contractorii care sunt atenți la costurile de operare, la planificarea afacerii și la buget", explică Campbell Scott, Director Servicii de Marketing la Massey Ferguson. "Recunoaștem că produsele noastre sunt achiziționate ca mașini de lucru, unelte care vor genera ele însele un venit pentru clienți. Scopul nostru este de a menține mașinile clienților noștri eficiente la cel mai înalt nivel pentru cel mai mare procent de timp

Vizitatorii show-ului Agritechnica din acest an din Hanovra, Germania, vor putea explora, la prima vedere, o gamă largă de servicii oferite, detaliate mai jos.

Servicii MF

MF Care: Aceasta acoperă o gamă de pachete de îngrijire extinsă cu costuri reduse, inclusiv service și garanție. Oferta precisă poate fi adaptată cerințelor clienților în funcție de numărul de ani, numărul de ore, specificația mașinii și nivelul de acoperire necesar.

MF Connect: Utilizând telemetria pentru managementul mașinilor, sunt oferite două niveluri de conectivitate. Primul nivel permite clientului să acceseze un site de Internet pentru a verifica personal caracteristicile de performanță și locația mașinii sale MF. O versiune mai avansată permite clientului să ofere distribuitorului local MF accesul la informații pentru a oferi soluții de întreținere preventivă.

MF Technology: O gamă largă de soluții tehnologice oferite include un sistem de direcție controlat prin satelit cu Auto-Guide, managementul ISOBUS al echipamentului și funcții ale agriculturii de precizie, cum ar fi gestionarea sarcinilor și distribuția cu normă variabilă. Toate aceste soluții sunt concepute pentru a face ca întreaga activitate agricolă să fie mai productivă și mai eficientă, cu utilizarea optimizată a costurilor și a intrărilor.

MF Tech Support: În sprijinul echipamentelor Massey Ferguson, există un cadru de sisteme, procese și persoane dedicate asigurării atât a timpului de funcționare cât și a îmbunătățirii continue a mașinilor în exploatare. În plus față de liniile de asistență 24/7 cu contact "cu un număr", inginerii tehnici MF fac parte dintr-o infrastructură care împărtășește informații între fermier, distribuitorul MF și inginer pentru a oferi o îmbunătățire proactivă a produsului pentru performanțe operaționale mai bune

AGCO Parts: Serviciile logistice de clasă mondială furnizate de AGCO Piese de schimb reprezintă un acompaniament standard pentru fiecare produs Massey Ferguson pentru service și reparații de mașini de-a lungul întregului ciclu de viață. Pacea în mintea clienților este asigurată cu încrederea că vor primi piese de înlocuire originale și autentice - garantate că se vor potrivi și vor funcționa conform standardelor de calitate Massey Ferguson.

AGCO Finance: Cu sprijinul unei echipe experimentate și de experți, produsele Massey Ferguson pot fi finanțate în funcție de cum alege clientul fluxul de numerar și preferințele de plată, făcând accesibilă fermierului operațional.chiar și cea mai scumpă specificație

"Oricine vrea să aibă succes astăzi are nevoie nu doar de mașini de înaltă performanță, fiabile și economice, ci și de un partener profesionist care oferă o gamă optimă de servicii", explică Campbell Scott. "În cadrul Serviciilor MF, oferim clienților noștri un ghișeu unic pentru toate serviciile existente și viitoare pentru a-și menține afacerea pe drumul cel bun și pentru a pune în funcțiune echipamentul. Serviciile MF asigură că fiecare oră de funcționare a mașinii este un succes și oferă clienților libertatea de a se concentra pe activitățile de bază ale agriculturii. "