Ştiri

Noi tractoare compacte elegante şi agile de la Massey Ferguson

Două noi modele din seria MF 1700 de la Massey Ferguson îşi fac debutul la salonul SIMA de la Paris, în Franţa.

Consolidând poziţia companiei în sectorul tractoarelor compacte, noile MF 1747 de 46 CP şi MF 1740 de 38 CP sunt disponibile fie cu transmisie hidrostatică şi cabină, fie în versiunea cu platformă şi transmisie manuală.

Noile tractoare din seria MF 1700 înlocuiesc modelele MF 1540 şi MF 1547, care şi-au câştigat o reputaţie de invidiat pentru performanţele şi fiabilitatea lor într-o serie întreagă de operaţiuni agricole şi de amenajare peisagistică. Dispunând de noi funcţionalităţi şi îmbunătăţiri, MF 1740 şi MF 1747 vor consolida şi mai mult poziţia lor solidă în materie de fiabilitate şi uşurinţă în utilizare.

“Aceste tractoare elegante şi agile sunt special concepute pentru sector şi vin cu o mulţime de dotări utile ce îmbină productivitatea şi performanţele ridicate cu uşurinţa în utilizare,” a declarat Campbell Scott, director de Sales Engineering şi Brand Development al MF.

Printre noile dotări se numără motoarele de ultimă generaţie de 2,2 litri cu patru cilindri, transmisia hidrostatică sau mecanică la alegere, precum şi o capacitate hidraulică sporită pentru operarea cu uşurinţă a echipamentelor de lucru moderne. Priza de putere independentă (IPTO) cu două turaţii – 540/540E - este prevăzută cu o funcţie de demarare uşoară pentru o acţionare lină a angrenajului.

“Aceste tractoare elegante şi agile sunt special concepute pentru sector şi vin cu o mulţime de dotări utile ce îmbină productivitatea şi performanţele ridicate cu uşurinţa în utilizare”