Ştiri

Modernizări stilistice şi funcţionale pentru MF 3600

Massey Ferguson urmează să modernizeze seria MF 3600 atât în versiunea Standard, cât şi în versiunile Specializate. Această acţiune va alinia gama MF 3600 la actuala stilizare Massey Ferguson şi va include şi o serie de noi funcţionalităţi elaborate pentru a răspunde nevoilor pieţei.

Tractoarele din gama de putere 69-102 CP s-a dovedit extrem de populare printre exploataţiile de creştere a animalelor şi exploataţiile mixte, iar în versiunea lor specializată, pentru culturile de viţă-de-vie, pomi fructiferi şi crescătorii de legume, salate şi alte culturi specializate.

Capacitatea de ridicare a ridicătorului spate a fost crescută la un maximum de 3 tone, ceea ce permite operarea unei game mai largi de echipamente de lucru.

Unghiul de viraj a fost şi el sporit în urma reconceperii suportului frontal de la modelele Specializate, fiind acum de până la 40,5 grade pentru versiunea MF 3600GE, ceea ce permite o întoarcere mai uşoară în serele de tip tunel şi în culturile de viţă-de-vie mai dese, precum şi în livezi.

Tractoarele din gamele MF 3600 V/S/F/GE vor beneficia de pe urma stilizării menite să alinieze aspectul lor la restul gamei de utilaje Massey Ferguson şi să le ofere aceeaşi înfăţişare atractivă.

Modernizările includ un nou plafon şi panouri laterale gri, aducându-le acestor utilaje specializate stilizarea modernă specifică familiei Massey Ferguson. Aspectul şi funcţionalitatea au fost îmbunătăţite odată cu noile bare luminoase ovale, farurile de lucru şi luminile de semnalizare.

Modelele din gama MF 3600 Standard primesc şi ele un plafon nou, plus lumini ovale de semnalizare şi poziţie şi faruri de lucru centrale noi.

În interiorul cabinei, au fost înglobate culori şi aranjamente noi în concordanţă cu celelalte modele Massey Ferguson.

Un nou semnalizator îmbunătăţeşte controlul şi confortul în operare, activând şapte funcţii de iluminare şi alertare, dotările incluzând acum şi un comutator de baterie.

Printre echipările opţionale se numără un radio cu ecran LCD, compatibilitate MP3 printr-un card SD sau conexiune USB şi posibilitatea de memorare a posturilor preferate. Back-up-ul memoriei protejează setările memorate în cazul în care bateria este deconectată.

Producţia noilor tractoare va începe în septembrie 2015, iar modernizările pot fi văzute în avanpremieră la SIMA.

Campbell Scott, director de Sales Engineering şi Brand Development al Massey Ferguson, a declarat: „Modernizarea gamei MF 3600 îi va conferi acestui tractor extrem de popular stilul autentic al familiei Massey Ferguson, alături de o serie de alte îmbunătăţiri care vor face ca operarea lui să fie şi mai simplă şi mai eficientă.”

„Modernizarea gamei MF 3600 îi va conferi acestui tractor extrem de popular stilul autentic al familiei Massey Ferguson, alături de o serie de alte îmbunătăţiri care vor face ca operarea lui să fie şi mai simplă şi mai eficientă.”