Mixed

Exploataţii mixte

De la culturi la creşterea animalelor - Massey Ferguson se ocupă de toate.

Tractoare versatile şi eficiente, la fel de capabile să tracteze plugul sau semănătoarea, dar şi distribuitorul de hrană, prese de baloţi paralelipipedici sau rotunzi menite să gestioneze fânul şi paiele cu la fel de mare eficacitate, alături de echipamente de încărcare pentru sarcini de manipulare a materialelor oriunde în cadrul exploataţiei.

COMBINE DE RECOLTAT

Obţineţi mai mult de la fiecare recoltă cu tehnologia inovatoare şi extrem de eficientă oferită de Massey Ferguson.

Aflată în avangarda tehnologiei combinelor de recoltat, de la hederul PowerFlow la echipamentele de ultimă generaţie pentru agricultura de precizie, gama Massey Ferguson include modele cu puteri între 185 şi 647 CP.

Aveţi la dispoziţie combine cu sistem convențional cu căișori sau cu flux axial, pentru orice culturi şi condiţii.

MANIPULAREA MATERIALELOR

Fie că folosiţi încărcătoare pentru tractoare sau încărcătoare telescopice Massey Ferguson, beneficiaţi de o versatilitate şi o uşurinţă în utilizare inegalabile.

Încărcătoarele pentru tractoare Massey Ferguson sunt concepute special pentru acestea şi sunt complet integrabile la tractor pentru a păstra o versatilitate optimă, iar manipulatorul telescopic MF9000 vă oferă o soluţie specializată de manipulare a materialelor, concepută cu gândul la operator.