Ştiri

Noi funcţionalităţi menite să sporească performanţele combinelor de recoltat Massey Ferguson

Pe lângă cele două noi modele de combine MF Activa, Massey Ferguson continuă să îmbunătăţească specificaţiile şi funcţionalităţile gamei sale de combine de recoltat în vederea îmbunătăţirii operării şi performanţelor pentru sezonul 2016.

„Încep să se vadă, într-adevăr, beneficiile recentelor investiţii semnificative ale AGCO în unitatea de utilaje de recoltat de la Breganze, în Italia. Acestea au însemnat introducerea unor tehnici de fabricaţie şi echipamente de ultimă generaţie care sporesc şi mai mult calitatea şi fiabilitatea,” declară Adam Sherriff, Manager de Marketing al Massey Ferguson.

„Clienţii au şi ei de câştigat de pe urma investiţiilor în cea mai modernă instalaţie de vopsire a combinelor din Europa. Finisările superioare sporesc durabilitatea şi valoarea reziduală a combinelor,” adaugă acesta.

O descărcare mai rapidă a combinelor MF Activa S

Pentru sezonul 2016, combinele MF Activa S cu cinci sau şase căişori vor fi dotate cu un şnec de evacuare mai lung care va asigura viteze de descărcare mai mari.

Modelele cu separator multiculturi dispun de un şnec cu lungimea de 5 m şi au un debit de descărcare de 105 litri/sec, iar cele fără separator au un şnec lung de 4,5 m cu un debit de descărcare de 85 litri/sec. Contrabătătorul secţionat, care poate fi schimbat prin intermediul filtrului de pietre, este acum o dotare din fabricaţie menită să sporească versatilitatea treierării într-o serie întreagă de culturi.

Opţiunea ParaLevel pentru combinele cu două roţi motoare

Sistemul unic ParaLevel de la Massey Ferguson este acum disponibil ca opţiune pentru versiunile cu două roţi motoare ale combinelor MF Beta 7360 PL şi MF Beta 7370 PL.

Sistemul rentabil ParaLevel va aduce beneficii exploataţiilor agricole cu pante uşoare cu înclinaţie de până la 15% şi teren ondulat, îmbunătăţind astfel productivitatea şi mostrele de boabe fără a fi necesare investiţii în utilaje cu tracţiune integrală 4WD.

ParaLevel are şi avantajul distinct de a putea fi folosit pe combine cu pneuri late de până la 800/65 R 32s şi de a se încadra în lăţimea de transport de 3,5 m pentru combinele MF 7360 Beta.

Echipament AgCommand standard pe combinele Massey Ferguson Beta

Combinele Massey Ferguson Beta vin acum cu echipamentul de telemetrie AgCommand ca dotare standard. Opţiunile includ acum şi un nou cârlig de remorcare Rockinger şi un contrabătător secţionat instalat din fabricaţie.

Toate combinele MF Activa şi MF Beta Flatland sunt disponibile cu componente rezistente la uzură, precum şi cu specificaţii pentru culturile de orez pentru un plus de flexibilitate, iar dacă este necesar, fără tocător de paie.

Noua generaţie de hedere PowerFlow de 9,2 m

Massey Ferguson introduce o versiune de nouă generaţie a hederului PowerFlow cu lăţimea de 9,2 m (30 ft), prevăzut cu acelaşi şnec SuperFlow văzut prima oară la versiunea cu lăţimea de 10,74 m. Cu un diametru de 762 mm, şnecul SuperFlow oferă o suprafaţă de lucru cu 41% mai mare decât orice alt design concurent.

Acesta asigură o colectare imbatabilă a recoltei de la benzile mobile, cu o alimentare remarcabilă şi uniformă cu vârfurile înainte în elevator. PowerFlow este dovedit că sporeşte randamentul în culturile de rapiţă cu până la 70%, sporind performanţele şi la alte culturi.

Combinele MF Centora cu opt căişori şi utilajele hibride MF Delta sunt acum prevăzute cu un nou contor de recoltă, două puncte centrale de ungere, câte unul de fiecare parte a utilajului, precum şi lumini de lucru suplimentare şi puncte de conectare la distanţă. S-au introdus o mulţime de alte mici modificări menite să sporească durabilitatea şi eficienţa în operare.