Noua serie MF 8700
|
270-400 CP

Principalele caracteristici

 • Cai putere
  270
  400
 • Motor AGCO Power
  6 cil. de 8,4 L
 • Transmisie
  Dyna-VT
  Putere minimă raportată
  la greutate de
  26,7 Kg/cp
 • Lumină de lucru cu 18 LED-uri la
  44 400 lumeni
  Capacitatea max. de ridicare spate
  12.000 kg

Modele

Model Motor Transmisie Putere maximă (CP)* Putere maximă (CP)** Cabină
MF 8727 AGCO Power Stage IV (TR Final) Dyna-VT 270 300 Efficient / Exclusive
MF 8730 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 295 325 Efficient / Exclusive
MF 8732 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 320 350 Efficient / Exclusive
MF 8735 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 350 380 Efficient / Exclusive
MF 8737 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 370 400 Efficient / Exclusive
MF 8740 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 400 405 Efficient / Exclusive

 * @1900 rpm  |  ** cu EPM

Datatronic 5

Noul Datatronic 5 prezintă un ecran tactil mai mare, de 9 inci, ușor de folosit și cu dispunere intuitivă, asemănător cu ultimele generații de telefoane inteligente sau tablete.

Noul Datatronic 5 și noul pachet de îmbunătățiri tehnologice de la Massey Ferguson reprezintă elemente cheie pentru optimizarea serviciilor agricole de precizie. Creșterea profitabilității și sustenabilității agriculturii pentru noua generație de fermieri.

mf8700new_precisionfarming_datatronic5

Auto-Guide™

Opțiuni de ghidare pentru a vă menține pe calea profitului

Auto-Guide™ este un sistem de direcţie „fără-mâini” al Massey Ferguson, disponibil la noile tractoare sau ca instalare aftermarket.

Sistemul Auto-Guide™ este capabil să asigure precizie submetrică, decimetrică și centimetrică pentru sporirea eficienței lucrărilor agricole.

mf8700new_precisionfarming_autoguide

AgControl™

AgControl™ este noua soluție pentru servicii agricole de precizie de la Massey Ferguson, oferind cea mai avansată și eficientă caracteristică de Control al Secțiunilor.

Cu caracteristica de Control al Secțiunilor complet automată pentru unelte grele ISOBUS, operatorii pot aplica seminţe, îngrășăminte sau pesticide fără suprapuneri. Aceasta previne tratare dublă și suprafețe lucrate în afara marginilor terenului. Cu ajutorul asistenței caracteristicii de Control al Secțiunilor simple și ușor de folosit, operatorii pot regla rapid și ușor valorile de corecție pentru fiecare unealtă grea. Sistemul folosește sistemul GPS al tractorului pentru a porni și opri automat secțiuni individuale care au fost deja acoperite, ceea ce conduce în mod automat la o aplicare economică și la randamente îmbunătățite.

mf8700new_precisionfarming_AgControl

TaskDoc™

Informaţia înseamnă putere, iar măsurătorile şi înregistrările precise de date permit o mai mare acurateţe în luarea deciziilor. Ritmul de progres și inovare stabilit de seria MF 8700 este evident în soluţiile tehnologice integrate pe care le încorporează.

Noul sistem TaskDoc™ are un rol real în viitorul agriculturii, ajutând fermierii să devină mai productivi cu ajutorul cunoștințelor aduse prin punerea datelor măsurate cu precizie la îndemâna întreprinzătorilor.

Cu ajutorul TaskDoc™ datele relevante pot fi înregistrate cu un minim de efort, documentate în registrul de teren și apoi analizate, toate în cel mai scurt timp. Datele sunt transferate prin rețele wireless de la terminalul Datatronic 5 către baza de date din teren utilizând ISOBUS standard TC-BAS. Datele privind cantitatea de semințe și îngrășământ aplicată sau consumul de combustibil sunt disponibile imediat după finalizarea lucrării.

Versiunea TaskDoc™ Pro permite de asemenea înregistrarea datelor privind poziția GPS și transferul datelor în timp real. Aceasta permite cartarea și schimbul automat, unitar cu software-ul de management în teren care are capacități ISOXML. Datele pentru procesarea intrărilor care au fost utilizate sunt transferate și pot fi de asemenea monitorizate cu ajutorul terminalului Datatronic 5 în timpul funcționării.

mf8700 - Precision farming - TaskDoc

AgCommand®

Exploataţiile agricole mari şi întreprinzătorii de anvergură care doresc să aibă o imagine mai clară despre performanţele utilajelor vor aprecia informaţiile consistente, concise şi precise oferite de sistemul de telemetrie AgCommand®.

AgCommand® le permite proprietarilor şi managerilor de utilaje să monitorizeze poziţia, performanţa, harta itinerantă şi starea vehiculelor, alături de costurile de operare, toate acestea cu scopul de a îmbunătăţi productivitatea. La interval de zece secunde, sistemul AgCommand® identifică locaţia GPS a utilajului şi raportează performanţele acestuia. Aceste date sunt transferate la un server central, unde pot fi accesate prin internet de pe computerul de la birou.

Aplicaţia AgCommand® permite accesul din mişcare la sistem de pe dispozitive portabile, astfel încât să vă puteţi monitoriza utilajele oriunde vă aflaţi şi oricând doriţi. Puteţi utiliza, de asemenea, funcţiile de raportare şi hartă itinerantă pentru a efectua analize pe teren. Aplicaţia AgCommand® este disponibilă pentru dispozitive iPad şi iPhone. Aceasta prezintă aceleaşi funcţii ca sistemul obişnuit AgCommand®, printre care se numără accesul aproape în timp real la utilaj, cu o pagină de pornire care oferă rapid informaţii şi o scurtă prezentare generală a datelor utilajului, cum ar fi poziţia, adresa şi condiţiile meteorologice.

Sistemul de telemetrie AgCommand® are o gamă largă de utilizări suplimentare pentru o valorificare maximă a informaţiilor colaţionate. Acestea includ generarea unor hărţi istorice care arată activitatea utilajelor, comparaţii între utilaje şi operatori, generarea de rapoarte pentru câmpuri individuale sau analize ale eficienţei pentru întregul sezon, ceea ce permite studierea şi maximizarea productivităţii. Pentru cei care doresc să beneficieze de cifre cu o acurateţe supremă, upgrade-ul AgCommand® Advanced înregistrează date de operare şi performanţă la intervale şi mai regulate – la fiecare zece secunde – comparativ cu sistemul standard.

mf8700new_precisionfarming_AgCommand

Videoclip

Broşură

Aflaţi mai multe despre acest produs descărcând broşura aferentă din lista de mai jos.

Găsiţi un dealer

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs? Găsiţi şi luaţi legătura acum cu cel mai apropiat dealer.

Ca alternativă, puteţi recurge la funcţia Localizare dealeri pentru a căuta în funcţie de numele dealer-ului.