Soluţii tehnologice

Fuse Technologies

Mărcile AGCO din întreaga lume oferă tehnologii de ultimă generaţie pentru agricultura de precizie a zilelor noastre. Fuse Technologies este o abordare consolidată menită să sprijine clienţii noştri de-a lungul întregului ciclu al culturilor, de la planificare şi plantare, la aplicaţii, recoltare şi depozitarea boabelor.

Strategia Fuse Technologies îşi propune să ofere clienţilor beneficii majore pentru o mai mare eficienţă a operaţiunilor agricole.

AGCOMMAND™

Sistemul de telemetrie AGCOMMAND™ de la AGCO este ideal pentru exploataţiile mari, prestatori sau oricine doreşte să aibă în permanenţă o înaltă vizibilitate a utilajelor în exploatare în orice moment. Dacă aveţi nevoie de informaţii constante şi concise referitoare la flota dvs. de utilaje, atunci AGCOMMAND™ este alegerea perfectă.

AGCOMMAND™ este un instrument de ultimă generaţie pentru înregistrarea şi transmiterea datelor, care vă permite să optimizaţi performanţele flotei de utilaje prin monitorizarea şi raportarea poziţiei, deplasărilor şi stării vehiculelor, toate datele putând fi vizualizate pe computerul de birou, laptop sau tabletă.

Aplicaţia AGCOMMAND™* vă permite un acces mobil la sistem pentru a monitoriza utilajele indiferent unde vă aflaţi şi în orice moment sau puteţi utiliza funcţia de hartă itinerară şi raportare pentru a derula analize pe teren. Aceasta prezintă aceleaşi funcţii ca sistemul obişnuit AGCOMMAND™, printre care se numără accesul aproape în timp real la utilaj, cu o pagină de pornire care oferă rapid informaţii şi o scurtă prezentare generală a datelor utilajului, cum ar fi poziţia, adresa şi condiţiile meteorologice.

Secţiunea de rapoarte vă permite să comparaţi rapid până la cinci utilaje, precum şi timpii de operare pentru acestea.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 este un sistem „hands-free” de direcţie conţinând toate funcţiile necesare, capabil să ofere o precizie la subunităţi de metru, decimetru şi centimetru. Este demonstrat faptul că sistemele de ghidare permit economii medii de carburant de până la 12%, alături de economii în materie de resurse, timp petrecut pe câmp şi multe altele. Receiver-ul Auto-Guide™ 3000 TopDock vine montat din fabrică cu o precizie submetrică ca dotare standard.

Upgrade-urile se realizează prin simpla adăugare a unui modul de cuplaj la baza receiver-ului TopDock. O unitate de măsurare inerţială (IMU) îmbunătăţeşte poziţionarea tractorului cu o precizie la decimetru şi centimetru. Atunci când este necesară o precizie la centimetru, se poate cupla un modul radio la TopDock. Sistemul poate fi uşor upgradat oricând, fără a fi nevoie de un cod de deblocare.

ISOBUS

Majoritatea consolelor de combine şi tractoare sunt pe deplin compatibile cu ISOBUS. Acest standard internaţional este menit să pună capăt dezordinii din cabine, permiţând instalarea unui singur terminal pentru controlul şi monitorizarea uneltelor concepute după acelaşi standard.
ISOBUS 11783 permite afişarea sistemului de control al producătorului unei unelte pe ecranul consolei. Astfel, se realizează economii de timp şi bani, nefiind necesare alte terminale în cabină.

Presele de baloţi mari dreptunghiulari MF 2200 şi toate celelalte unelte compatibile pot fi controlate prin intermediul consolei. Trebuie doar să conectaţi cablul uneltei la mufa ISOBUS a tractorului şi sistemul va încărca automat meniurile de operare şi le va afişa pe ecran.

Broşuri

Aflaţi mai multe despre acest produs descărcând broşura aferentă din lista de mai jos.

Găsiţi un dealer

Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs? Găsiţi şi luaţi legătura acum cu cel mai apropiat dealer.

Ca alternativă, puteţi recurge la funcţia Localizare dealeri pentru a căuta în funcţie de numele dealer-ului.