Ştiri

Totul de la Massey Ferguson este nou!

Pe măsură ce noua ofensivă a produselor Massey Ferguson imprimă ritmul, fiecare mașină de la standul MF de la Agritechnica este de tip nou în acest an.

Amplasat în zonele pentru cultura mare, zootehnie și specializate, standul cuprinde o gamă interesantă de tractoare noi, combine noi de recoltat, noi unelte pentru fân și furaje și un nou echipament de manipulare a materialelor - toate acestea fiind prezentate publicului pentru prima dată.

Mai mult, Agritechnica va fi, de asemenea, o rampă de lansare pentru o nouă gamă cuprinzătoare de servicii Massey Ferguson de cea mai bună calitate, împreună cu noile oferte și promoții cu valoare adăugată "Diamond" de la MF.

Tractoare

NOU: Gamele seriei Massey Ferguson 'S': Cele mai recente introduceri ale Massey Ferguson la toate modelele de tractoare cu înalte specificații, construite la Beauvais, Franța, se manifestă printr-o nouă stilizare de vârf, opțiunea noului terminal tactil Fieldstar 5 și o serie de noi caracteristici standard care îmbunătățesc confortul, eficiența și siguranța. Pentru a marca aceste actualizări majore, toate gamele noi de vehicule de înaltă performanță Beauvais vor purta sufixul "S" înscris în finalul numărului modelului. La standul de prezentare se află modelele MF 8700 S de 270-400 cai, MF 7700 S de 140-280 CP, MF 6700 S de 120-200 CP și MF 5700 S de 100-130 CP Modelul MF 5709 S de 95 CP este unul nou aflat la baza gamei MF 5700 S, oferind clienților o specificație înaltă într-un pachet compact, cu posibilitatea alegerii tipului transmisiei, fie Dyna-4, fie Dyna-6. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru mai multe detalii).

Modelul inovativ MF 5700 Seria Globală este extins prin lansarea noilor modele MF 5708 de 85 CP și MF 5709 de 95 CP care sunt dotate cu renumita transmisie Dyna-4 ca standard, plus opțiunea de cabină cu suspensie. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru mai multe detalii).

NOU: seria MF 3700 (V, S, F, GE și WF): Conceput pentru lucrul în podgorii, livezi, zone cu înălțimi joase, lucrări pe dealuri, această serie extinsă de tractoare oferă game dedicate fiecărei categorii agricole specializate. Cu lățimi cuprinse de la 1.1m la 2.2m, acestea cuprind acum un nou model Wide Fruit cu un șasiu mai lat pentru o mai mare stabilitate, făcându-l ideal și pentru viile de pe dealuri și pentru fermele de creștere a animalelor pe terenuri înclinate. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru mai multe detalii).

Combine de recoltat

NOU: Combina IDEAL de la Massey Ferguson. O gamă de combine de recoltat de nouă generație care promite un important pas înainte în performanțe și productivitate pentru fermierii orientați spre afaceri. Printre numeroasele caracteristici excepționale, modelele din gama IDEAL de la Massey Ferguson oferă cea mai mare capacitate a buncărelor de cereale disponibile pe piața europeană, cea mai rapidă rată de descărcare și cea mai mare suprafață de treier - toate concurând pentru obținerea unor avantaje semnificative în eficiență și productivitate. O lansare limitată a noilor combine este programată pentru 2018, cu lansarea completă în 2019. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).

Mașini de recoltat fân & furaje:

NEW: Masina de balotat rotundă MF RB: Cu o formă de balot superbă, consistentă, cu un design superior și tehnologie de înaltă calitate, noua serie MF RB se mândrește cu cinci modele. Acestea oferă o gamă largă de mașini de balotat cu cameră fixă sau variabilă, la alegere, pentru a se potrivi exact cu cerințele tuturor utilizatorilor, inclusiv pentru fermele cu stocare mai redusă, întreprinderile mai mari, mixte pentru iarbă și cultura mare până la antreprenorii profesioniști.

NOU: Mașină de balotat cu presare înaltă MF UHD. Cu tehnologie avansată și inovatoare, noul MF 2370 UHD este cea mai performantă presă de baloți pătrați de înaltă performanță fabricați vreodată la fabrica de renume Hesston din Statele Unite. Noua mașină pilot impresionantă face baloți de cea mai mare densitate care au greutatea cu 20% mai mare decât cei produși de actuala presă MF 2270 XD. Acești baloți de 120 cm x 90 cm, mai denși și mai grei, reduc și mai mult manevrele pe câmp și costurile de transport, optimizând în același timp capacitatea de transport și stocare. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).

NOU: cositoare MF DM TL-V: Două noi cositori cu discuri purtate cu pliere verticală din seria MF DM TL-V oferă și mai multe alegeri în gama Massey Ferguson de echipamente pentru fân și furaje. Toate cositorile sunt oferite având opțiunile cu rulou de condiționare fie de tipul KC, fie RC. Dispunând de o gamă de lățimi de lucru de 3,1 m și 3,6 m, noile cositori cu discuri se pliază vertical în spatele tractorului pentru un transport sigur și convenabil. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).

Manipulare materiale

NOU: Încărcător telescopic MF TH.7030: Capabil să ridice 3 tone la 7 m, noul MF TH.7030 extinde în continuare poziția puternică a lui Massey Ferguson în sectorul semi-compact al încărcătoarelor telescopice. Cu două poziții la cabină și cu o manevrabilitate excelentă, această mașină multifuncțională este proiectată special pentru manipularea sarcinilor grele în spații închise. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).

Massey Ferguson services

Acoperind întreținerea regulată, garanția extinsă, asistența tehnică și serviciile conexe, Massey Ferguson Services asigură că fiecare oră de funcționare a mașinii este un succes, oferind clienților suportul necesar pentru a-și desfășura operațiunile în mod eficient și cu un timp minim de întrerupere. Massey Ferguson înseamnă mult mai mult decât o mașină. Oferă soluții calificate de afaceri, menite să ofere cel mai bun raport calitate / preț pentru investițiile în echipamente agricole și pentru creșterea eficienței și rentabilității clienților. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).

Oferte Massey Ferguson Diamond

Massey Ferguson lansează o serie de oferte Diamond care oferă o valoare adăugată și mai mare clientului orientat spre afaceri. Toate tractoarele cu înalte specificații ale Massey Ferguson vor prezenta aceste oferte și promoții cu valoare adăugată, care vor continua pe parcursul anului 2018 - pentru a coincide cu aniversarea a 60 de ani a mărcii Massey Ferguson. (A se vedea comunicatul de presă separat pentru detalii complete).